SVET POSEBNIH JASTUKA

Preduzeće Stefani-Lux je lider u izradi jastuka-podmetača za sve tipove stolica dvoseda, troseda od drveta, plastike, metala, ležaljki za plažu i dekorativnih jastuka na našem tržištu.
Izuzetan kvalitet izrade, odabir i uvoz materijala i dezena za svaku sezonu, udobnost i velika izdržljivost jastuka, opredelili su veliki broj ugostiteljskih objekata da važan deo svog izgleda i privlačnosti povere nama.
Ako želite najbolje za svoje goste nudimo Vam potpunu udobnost i kvalitet.

Zamislite život bez tekstila ?


Zamislite hladnu jesen i zimu bez udobnog jastuka i toplog jorgana ?
Prolećnu baštu bez veselih i živih boja i materijala za jastuke
koje oplemenjuju vaš vrt i pružaju maksimalno uživanje uz kafu , anatomski oblikovane jastuke i naddušeke koji prijanjaju uz Vaše telo i oblikuju se prema njemu pružajuci maksimalan odmor i relaksaciju?

Mi u "Stefani-Lux"-u se bavimo proizvodnjom kućnog i baštenskog tekstila već deset godina i koristimo kvalitetan česki pamuk i prirodne i kvalitetne sirovine.
Nastojimo da u svaki dom , kafić , restoran , baštu , upotpunimo sa lepim i funkcionalnim i kvalitetnim stvarima koje ce postati deo Vaseg zivota .

Razmislite.... autenticni proizvodi od tekstila su svuda oko nas...uz njih mi provodimo većinu našeg vremena ..uz njih nas vezuje dosta lepih trenutaka i jubilarnih datuma .

RADUJTE SE , UŽIVAJTE I PROSLAVLJAJTE UZ SL proizvode .