Kućni tekstil Asortiman

Jastuci za stolice

sirovisnki sastav: 100% pamuk tezina 145 gr\m2 bojeno reaktivnim bojama koje imaju UV faktor 4-5 moze se prati na temperaturi do 40C zemlja uvoza platna Ceska Republika I zadovoljava standarde EU Punilo: PU pena - sundjer sirovisnki sastav: 100% poliuretan gustina sundjera: 20 - 25 kg\m3 debljina: razlicita u zavisnosti od modela jastuka

Jastuci za spavanje

Za njihovu izradu koristimo platna, uvozna iz Češke republike, u kvalitetu pamuka 100%, a njih razdvajamo na štampano platno, damast platno, saten, štampani saten, pamučno jednobojno i povremeno u ponudi imamo i krep platno. Za određene artikle koristimo i pleteninu, uvoz iz Turske, koji su oplemenjeni ekstraktima ALOE VERE i LAVANDE. Punilo za jastuke, jorgane i štep deke je silikonsko, 100% poliester, iskljucivo u prvoj klasi ( ne koristimo reciklirane sirovine).

Dekorativni jastuci

Kod dekorativnih jastuka imamo velike mogućnosti i širinu u odabiru materijala i dezena i to je program koji ćemo sigurno razvijati u budućnosti ali za sada smo se odlučili da ponudimo nekoliko vrsta.

Jorgani

punilo: PES vlakno, 100% poliester, težine 350/gr/m2 Navlaka: proštepan pamučni saten-damast ili angin - inlet platno 100% pamuk

Prekrivaci za krevet – štep deka

punilo: PES vlakno, 100% poliester, težine 200/gr/m2 navlaka: pamučno štampano ili jednobojno platno, 100% pamuk

Posteljine

Posteljine su izrađene od pamučnog platna 100%, koje imamo u nekoliko kvaliteta kao što je pamučno štampano platno, pamučni saten i krep platno. Sva platna su uvezena iz Češke, bojena su kvalitetnim ekološkim bojama što je vrlo bitno jer nam je vrlo bitno da u dodiru sa telom obezbedim zdrav i prijatan osećaj.

Stolnjaci

Platno je uveženo iz Češke, a u ponudi imamo i uvozne stolnjake iz Brazila. Odličan kvalitet platna koje se bez problema održava, bojen psotojanim bojama tako da se prilikom pranja boja ne otire.